kevin bacon
Mateja

Supružnici Kevin Bacon i Kyra Sedgwick su rođaci

Kevin Bacon i njegova supruga Kyra Sedgwick u braku su 34 godine, a 2011. godine saznali su da su u rodbinskoj vezi. I dalje se smatraju najmoćnijim parom u Hollywoodu.

Glumac Kevin Bacon (64) i Kyra Sedgwick (57) u braku su 34 godine i smatraju se najmoćnijim parom Hollywooda. Upoznali su se 1988. godine, a glumac je nebrojeno puta istaknuo kako su mu Kyra i njihova obitelj glavna podrška u teškim trenucima. Međutim, u to vrijeme glumac nije mogao ni sanjati da su on i njegova supruga povezani ne samo dubokim i iskrenim osjećajima, već i obiteljskim vezama. Naime, Bacon je 2011. godine sa suprugom sudjelovao u showu U potrazi za korijenima, kada su analize pokazale da su rođaci. Doduše tek u devetoj generaciji, ali svejedno. Kyra je tada rekla da to za nju i nije bilo veliko iznenađenje kao što mislite.

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick

Ta spoznaja, međutim, nije nimalo utjecala na njihov brak te je par ostao zajedno. – Sve je u redu dok njih dvoje nisu u najbližoj rodbini. U istoj emisiji Kevin Bacon saznao je i da je potomak kralja Edwarda I. , da mu je Brad Pitt daljnji rođak, kao i Barack Obama.

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick

Kyra i Kevin nastavljaju živjeti svoju bračnu idilu. Često ističe da poznate ne treba pitati o tajni njihove ljubavi. Ima samo dva savjeta. “Nemojte se svađati i nemojte imati ljubavne afere. Monogamija je nešto sasvim jasno. Vjenčali smo se kad sam bila vrlo mlada i zapravo smo imali veliku sreću. Ostati u braku tako dugo nije lako i zahtijeva puno truda. Nemamo brak iz snova… samo pokušavamo raditi na tome. Kevin i ja idemo na večeru, gledamo film, vodimo ljubav… i to je prekrasno. Ako ne, dovoljan je samo seks i večera. Ne znam kako mu to polazi za rukom, ali s njim se uvijek osjećam kao najljepša, a ujedno i jedina žena u prostoriji – kaže glumica.

Sosie, Travis BaconSosie i Travis Bacon.

“Vrijeme kada sam bio na samom dnu je vrijeme kada sam upoznao svoju suprugu. Imali smo dvoje djece, dogodile su se dobre stvari. To mi je dalo snagu”, kaže Kevin. Ni Kyra nije štedjela na komplimentima za svog supruga. “Da mi je netko rekao da ću sa 22 godine upoznati muškarca za kojeg ću se udati i imati dijete, rekla bih mu da je lud. 

Kad Kevin uđe u sobu, još uvijek me ostavi bez riječi, srce mi brže zakuca i pomislim kako je zgodan”, rekla je glumica koja ne krije osjećaje prema suprugu. Inače, godinu dana nakon vjenčanja Kyra i Kevin dobili su sina Travisa (33), a 1992. kćer Sosie Ruth(30), koja je danas također glumica. 

Zašto je njihov brak uspješan, za razliku od ostalih holivudskih brakova, Kira je objasnila time što su jedno drugome obećali da se neće ostaviti bez obzira na probleme koji ih snađu, a s druge strane, veliku pažnju posvećuju njihovu četveročlanu obitelj, također i na sam brak, koji je bio prioritet, budući da su redovite romantične sastanke imali samo kao par. – Ona je ljubav mog života, to sam odmah znao – priznao je Kevin.