ocijeni-coffee-U6dECI3qn.webp
Mislav

Uživajte u trenutku – Kad dan ovako počne, ništa ga ne može pokvariti

Kava je zasigurno jedan od najpopularnijih napitaka koji mnoge oraspoloži već ujutro. No mnogi ljubitelji ovog toplog i aromatičnog napitka znaju da nije svaka kava dobra kava. Važnu ulogu u okusu imaju svježe mljevena zrna kave. Oni jutarnjem napitku daju bogat i intenzivan okus i aromatičan miris koji će svakoga iznenaditi. Od sada svatko može pripremiti ovu vrstu kave u svojoj kućnoj kuhinji

Kada kupujete kavu, možete kupiti cijela pržena zrna kave ili prethodno samljevenu kavu koja je već spremna za kuhanje. Neke trgovine također nude mogućnost mljevenja zrna kave prije no što se kava odnese kući. Okus je možda najvažniji razlog zašto biste htjeli koristiti svježe mljevenu kavu umjesto prethodno samljevenih zrna. Dugogodišnji ljubitelji kave potvrdit će dobrobiti svježe mljevene kave. A ako želite prilagoditi svoje nepce sofisticiranim okusima različitih vrsta kave ili jednostavno kušati stvarno dobru kavu, svakako razmislite o kupnji zrna kave umjesto mljevene kave sljedeći put. Možda to već radite i meljete kavu u kućnom mlincu. Pritom treba naglasiti da kava brzo počinje gubiti svježinu – što je više vremena prošlo od mljevenja zrna, okus je manje bogat, a miris manje aromatičan. Philips LatteGO | Fotografija:
Ako želite piti vrhunsku kavu, isplati se uložiti u aparat za kavu za kućnu upotrebu koji melje zrna kave neposredno prije nego “poslužite” svoje omiljeno piće.

100% keramički mlinac

Podesivi 100% keramički mlinci imaju 12 postavki za precizno mljevenje, od grubog do ekstra finog. Osim toga, mlinci se ne pregrijavaju, što se odražava na uvijek svjež okus svake šalice kave. Prednost keramičkih mlinova je u tome što omogućuju dugotrajnu upotrebu jer mlinac ostaje jednako oštar i nakon dugotrajnog korištenja. Aparati za kavu opremljeni su i AromaExtract sustavom koji osigurava savršenu temperaturu, aromu i kremastost svake šalice. S njim ćete svaki put pripremiti kvalitetnu i aromatičnu kavu.

Popularna kava samo jednim dodirom

Većina kavopija pije više od jedne šalice dnevno. A ako ste među njima, primijetit ćete razliku između dobre i loše kave. Svaki pasionirani ljubitelj kave zna da je svježe mljevena kava najbolja. Ova je bogatijeg okusa, a mami izdaleka izrazito primamljivim mirisom. S aparatom za kavu možete svako jutro pripremiti upravo to po svom ukusu. Uz njega možete pripremiti čak 12 različitih napitaka od kave samo jednim dodirom. Pripremite espresso, američku kavu, cappuccino, bijelu kavu ili najbolju kremastu kavu koju samo vrhunski baristi mogu pripremiti za vas. Jedna od najvećih prednosti aparata za kavu je ta što možete piti vrhunsku kavu u udobnosti vlastitog doma, kad god poželite. Možete uživati ​​u svježe kuhanoj kavi samo jednim dodirom. Možete pripremiti bilo koju kavu po svom ukusu – sa ili bez mlijeka.Aparat mogućuje miješanje mlijeka i zraka velikom brzinom za kremastu mliječnu pjenu na pravoj temperaturi. Lako podesive, intuitivne postavke funkcije podešavanja kave pohranjuju željeni intenzitet i duljinu kave te uvijek osiguravaju savršenu pripremu. Poboljšajte svoj napitak s funkcijom duple kave i spremite postavke u četiri korisnička profila. Philips LatteGO | Fotografija: Zamislite kako je ovo zgodno kada kasnite na posao, ali vam je očajnički potrebna šalica jutarnjeg napitka prije nego što napustite dom. Svoju omiljenu kavu možete pripremiti samo jednim dodirom. Zatim samo isperete pod mlazom vode sustav za mlijeko koji se sastoji od dva dijela i nema cijevi. Posuda za skupljanje tekućine i spremnik za mljevenu kavu također se mogu prati u perilici posuđa.

Kada iznenadite goste vrhunskom uslugom

Vrijednost uređaja dokazuje se svaki put kada ugostite prijatelje i obitelj. Kava iz aparata  zadovoljit će i najzahtjevnijeg ljubitelja kave. Osim što možete birati između 12 različitih napitaka od kave, aparat za kavu omogućuje kreativnost u kreiranju vašeg omiljenog napitka. Postoji nekoliko načina za pripremu i posluživanje kave. Umijeće stvaranja s pjenastim mlijekom već je godinama popularno među baristima. A zamislite samo koliko će vaši gosti biti uzbuđeni kada dobiju kavu kao u kafiću kod vas doma. Kada skuhate kavu kod kuće, možete je napraviti upravo onakvu kakvu oni žele. Nedvojbeno ćete ostaviti dojam.